Korisne informacije

0. Važne informacije

Osnovna filozofija i cilj naše poslovne politke su zadovoljni kupci koji su kupili kvalitetan proizvod po vlastitom izboru...

Ostvarivanje tog cilja je jako težak posao, ali samo sa zadovoljnim kupcima moguće je uspešno opstati na tržištu!

Baš zbog toga možete biti sigurni da ćete kod nas dobiti korektnu dostavu, kvalitetan proizvod i neverovatne akcije!

Mi tačno znamo da je osnova poslovanja zadovoljan kupac koji je kupio ono što je želeo za bolju cenu nego što je očekivao!

Sve ovo možete naći kod nas, jer ako ste Vi zadovoljni, tek tada možemo biti zadovoljni i mi! Zbog toga smo mi jedini u državi koji prodajemo najbolju rasvetu za najbolju cenu!

Iz tog razlgoa mi prodajemo širom Srbije najlepšu rasvetu, sa najboljom cenom!

Godinama se bavimo prodajom rasvete. Zbog toga tačno znamo koji proizvođači imaju najkvalitetnije proizvode. Mi Vam to nudimo

U našoj online prodavnici naći ćete isključivo proizvode koji odgovaraju najvišim evropskim propisima koji raspolažu sertifikatima o kvalitetu.

Bilo koji problem u vezi sa kvalitetom robe besplatno i efikasno rešavamo, jer smo uvereni da toga skoro neće biti

„Bolje više nego manje”. Naše cene su garantovano najbolje u Srbiji i na web tržištu... uverite se sami

Imamo višegodišnja iskustva, dobro poznajemo proizvode koje prodajemo!

Ako imate bilo kakva pitanja, mi ćemo Vam dati pravi odgovor ili Vam ponuditi neko drugo rešenje!
Naš interes je da Vi nađete ono što tražite!

U direktnom kontaktu smo sa proizvođačem, zato Vam možemo uvek ponuditi najbolje akcije!

1. Korisnički servis

Možete nam u bilo koje doba poslati narudžbinu putem naše Internet prodavnice, bez obzira na radno vreme korisničkog servisa.


- Radno vreme korisničkog servisa:

Dani: Radno vreme:
Ponedeljak  9-17h
Utorak  9-17h
Sreda  9-17h
Četvrtak  9-17h
Petak  9-17h
Subota 10-13h
Nedelja Zatvoreno
 
Radno vreme se odnosi na telefonski korisnički servis. Putem skypa i e-maila se može desiti da Vam se javimo i van radnog vremena


- Naš korisnički servis možete kontaktirati putem:

Telefon: +381 60 423 88 60
 

Online korisnički servis:

Email: info@lampelusteri.rs 

2. Osnovne informacije

U našoj Internet prodavnici nudimo Vam preko hiljadu različitih vrsta rasvete (lampe, lustere, zidne lampe, dečije lampe itd.) od najistaknutijih proizvođača (Eglo, Globo, Massive, Philips, Nowodvorski)

Iskreno se nadamo da ćete kod nas pronaći rasvetu koja Vam je potrebna i da ćete postati jedan od mnogih naših zadovoljnih kupaca!

Samo treba da nađete pravu lampu ili luster koji Vam se sviđa...
... naručite...

I zašto vredi da izaberete baš nas?

 

Želite li pronaći ono što ste zamislili? – Kod nas ćete sigurno uspeti!


(Mi imamo sve što jedna prodavnica sa rasvetom treba da ima u ponudi:

Moderne lampe, klasične lustere, zidne lampe, podne lampe, spoljašne lampe, lava lampe, stone lampe, kristalne lustere, spot ili halogene lampe, dekorativne lampe, dečiju rasvetu, Eglo lampe, Massive lampe, reflektore, okrugle lampe, kuglaste lampe...)

   
Tražite li najbolji kvalitet za povoljnu cenu - Mi Vam to nudimo!


(Mi prodajemo samo rasvetu koju već godinama prodajemo i poznajemo njen kvalitet (Eglo, Globo, Massive, Philips, Nowodvorski). A naše cene govore same za sebe...)
   
 

Tražite nešto posebno, nesvakidašnje? - Mi Vam možemo ponuditi i to!!


(Gde god da pogledate nađete skoro isti izbor? Kod nas ćete sasvim sigurno pronaći rasvetu koja nije masovni proizvod, sa kojom se najverovatnije niste još sreli...)
   
 

Imate pitanje u vezi sa rasvetom? - Mi znamo odgovor!


(Imamo višegodišnje iskustvo u prodaji rasvete, zato Vam skoro za sve možemo dati neko rešenje ili barem neku dobru ideju...)
   
 

Želite kupiti veću količinu za manju cenu? - Mi ćemo Vam izaći u susret!


(Kupite svu potrebnu rasvetu kod nas! Ako kupite u visini preko 80 000 dinara tražite našu jedinstvenu ponudu, mi ćemo Vas sigurno iznenaditi!)
   
 

Nemate poverenja u kupovinu preko Interneta? Bojite se da ćete kupiti nekvalitetan proizvod? - Sa tim kod nas nećete imati problema! Mi prodajemo samo najkvalitetnije evropske proizvode!


(Ukoliko imate bilo kakav problem sa kvalitetom naručene rasvete, mi ćemo taj problem rešiti u što kraćem vremenskom roku! Uvereni smo da se taj problem gotovo nemoguć i iz tog razloga Vam to sa sigurnošću tvrdimo!)
   
 

Volite li sniženja? - Mi Vam i to nudimo!


(Mi se već godinama bavimo prodajom rasvete od raznih svetskih proizvođača, u velikim količinama, i zbog toga dobijamo proizvode po nižim cenama... A mi Vam to sniženje prenosimo preko naših cena! Ovako niske cene možete pronaći samo kod nas!)
   
 

Ne sviđa Vam se rasveta koju ste kupili? - Vratite nam nazad i zamenite drugim!


(Puno kupaca ne zna za tu mogućnost, ali kod nas je i to moguće! Ako Vam dostavljen proizvod ne izgleda kao na fotografiji, možete ga vratiti u roku od 14 dana bez ikakvih posledica!)
   

Rasveta, Lusteri, Lampe – Web prodavnica MERON d.o.o. – Želimo Vam prijatnu kupovinu!

3. Opšti kupoprodajni ugovor

Opšti kupoprodajni ugovor

4. Politiku privatnosti

Politiku privatnosti

5. Termini dostave

Naša želja je pružiti Vam što veći izbor rasvete i izabrane proizvode što pre dostaviti na Vašu kućnu adresu. Rok isporuke zavisi od odabranog proizvoda, odnosno, od stanja na skladištu.

Ukoliko je na skladištu, naručenu rasvetu možete dobiti čak i u roku od 1-2 dana!

U našoj Internet prodavnici pored opisa proizvoda naznačen je i rok isporuke, što je u proseku oko nedelju dana, ali to se može menjati. Iz tog razloga će Vam se rok isporuke javiti putem e-maila ili putem telefona, odnosno, nakon narudžbine obaveštavamo Vas u vezi toga u roku od 24h (u normalnim okolnostima 30 min)

6. Način isporuke / troškovi

Besplatna dostava na kućnu adresu ako kupujete preko 10000 dinara

Troškove pakovanja snosimo mi, a troškove isporuke ili brze pošte snosite Vi. Visina troškova zavisi od načina isporuke i od mesta dostave.

Možete birati između sledećih mogućnosti:

Isporuka pouzećem – (preko 10000 dinara besplatno) - 300 dinara
Plaćanje robe pouzećem, čija cena sadrži vrednost poslane robe i cenu dostave, plaćate kuriru.

VAŽNO!

Kurirska služba dostavlja pakete radnim danom od 8-17h. To znači da obavezno date adresu na kojoj možete primiti narudžbinu.

Molimo da pre preuzimanja paketa obavezno pregledate naručeno, ako je proizvod neispravan, napravite zapisnik i nemojte preuzimati pošiljku!

Kurirska služba garantuje da paket stiže bez oštećenja. U slučaju da je proizvod oštećen (ako se oštećenje zbog prevoza mogu isključiti) obavezno kontaktirajte naš korisnički servis.

7. Načini plaćanja

- Gotovinsko - pouzećem: 
Prilikom preuzimanja paketa plaćate iznos naručene robe.

- Plaćanje unapred – preko banke:
Plaćanje preko računa je moguće samo ako plaćate unapred. Tada Vam putem e-maila pošaljemo predračun na osnovu kojeg možete platiti ukupan iznos. Kad uplata bude vidljiva na našem računu, šaljemo Vam narudžbinu.